downpipes gle 63 amg Grondslagen uitgelegd

Wiki Article

Bij montage met een downpipe dien de auto ook stage twee getuned geraken omdat dit dit passende uitkomst geeft.

Nu geraken downpipes betreffende sportkatalysatoren geleverd. Het zou in principe het probleem dienen te oplossen. Verwisselen van de reguliere katalysator via ons downpipe bezit echter altijd resultaten wegens de uitstoot. Informeer je daarom nauwgezet voor aankoop aangaande het bestanddeel om ervoor te zorgen het er voor de keuring nauwelijks problemen voortkomen.

Tuners sleutelen vaak alleen. Op het gebied een ingreep in een turbo en de uitlaat heb jouw zeker beslist een vakman benodigd. Een aantal dienstverleners is specialistisch in dergelijke aanpassingen.

De technische opslag of toegang die uitsluitend wegens statistische doeleinden wordt aangewend. De technische service ofwel toegang welke enkel is aangewend voor anonieme statistische doeleinden.

Ben je op speurtocht teneinde verdere vermogen toevoegen aan de voertuig? Als de voertuig is uitgerust betreffende een turbocompressor, mag een downpipe deel uitmaken over uw uitkomst. De downpipe bouten direct met de turbine behuizing en ondersteunt leiden uitlaatgassen door een rest betreffende het uitlaatsysteem.

Heb jouw pas een wagen gekocht doch vind je dat een wagen te gering geluid vormt en te weinig vermogen heeft? Dan kan chiptunen met een wagen ons uitkomst bestaan en een ofwel meerdere aangaande die problemen oplossen. Je kunt meerdere spullen aanpassen met de auto.

Als je dit allerbeste koppel en vermogen wilt creëren in jouw auto is het van waarde het een downpipe vernieuwen, wordt voor een grotere 3 inch downpipe betreffende 200 cell racekat.

Ja, bij Keys Customs kunnen we op maat geproduceerde downpipes vervaardigen die precies behoren bij een behoeften met de wagen. Neem aanraking betreffende ons op voor meer informatie over onze op maat gemaakte downpipe-opties.

Zodra je kiest een downpipe op maat mag je ons sportiever klank vanwege je auto uitvoeren. Onze specialisten kunnen dit voor elk voertuig realiseren en laten het exact overkomen met jouw wensen.

Alang onze downpipes op maat zijn aangaande de hoogste capaciteit. We benutten 304 RVS en alles wordt TIG gelast. Uiteraard lassen wij weet het laswerk met back purge om zo de allerhoogste capaciteit te bezorgen. Raakt u benieuwd naar het werk? Neem rustig contact met ons op wegens een opties.

De downpipes kunnen samen betreffende chiptuning de voertuig lekkerder laten presteren. Wij passen ons aan met de wensen en garanderen indrukwekkende prestaties en ons sportief klank. Bent u geïnteresseerd? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met het op te nemen.

In de downpipe zitten een paar lambda sondes. Een 1e meet het zuurstofgehalte voor de ECU (electronic control unit). Via dit zuurstofgehalte te meten weet de auto hetgeen de brandstofverhouding kan zijn en mag de ECU dit reguleren. Een 2e controleert of een katalysator alsnog efficiënt in overvloed werkt.

Een technische opslag ofwel toegang kan zijn vereist voor het legitieme streven voorkeuren op te slaan welke get more info niet via een abonnee of gebruiker zijn aangevraagd. Statistieken Statistieken

Dit korte antwoord kan zijn NEE. Dit wijzigen over een fabriek emissiesystemen vanzelf garandeert u ook niet zal inhalen lokale of staat emissies. Ook wanneer u een high-flow katalysator sommige staten mag ook niet voorbij dit voertuig mits dit is ook niet de OEM-eenheid.

Report this wiki page